solsikke
læs højt

Sommer 2017

For mange have ejere var sommeren 2017 en lang række at udfordringer, fra sommerferien og og året ud var der ingen lang sammenhængende perioder med godt vej og det var sjælden at der var mere end et par dage af gangen med tørvejr..

Selv vejret i den grad var træls så blomstede bedet med de blandede blomster.. alle blomsterne stammer fra en enkle brev af blandede blomster jeg såede for 4 år siden.

Hvert år i september bliver det hele klippet ned med plæne klipperen, og det får et pa omgange med have fræseren i oktober og november. Følgende forår fræser jeg så der rækker på små 10 cm.. som der så skal håndluges for græsser og andre uønskede planter et par gange i april og maj. Det er et bed vi har haft meget fornøjelse de senere år.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?