Kdenlive Gratis Video Editor

læs højt

Nu har jeg siddet og leget en del med video editor programmet Kdenlive, det kan da godt ske at det er lidt nørded. Men det er nok nok det bedste program jeg endnu har prøvet til video redigering. Jeg har ikke mødt noget det ikke kan endnu. Der er et hav af muligheder i det.

Der var ganske vist et program med til det videokamera jeg har men det er godt nok alt for langsommeligt at bruge så, bare det at hente filmen over i computeren går så langsomt at jeg kun har haft det startet et par gange. Nej må vi be om Linux i stedet for.

Her går det hurtigt med at få tømt kameraet, ja man er kun begrænset af skrivehastigheden på computeren.

Nå har prøvet Kdenlive et par gange begynder man ret hurtigt at kunne klippe og redigere film hurtigt og let. Men da har man da også brugt en del tid på at finde ud af hvilke indstilinger der er de optimale for en selv..
Hver gang man tror nu har man da vist fundet ud af det hele opdager man at programmet kan langt mere end det man troede

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?