wp-ekspertens hjem
læs højt

Bryst Smerter

De sidste par dage har jeg haft smerter i brystet allerede fra morgen af, det er da lige til at blive deprimeret af.

Jeg får da ellers både det en og andet for at styrke hjertet, forynde blodet og kar uvidende medicin. Jeg forsøger at sørge for at jeg få den hvile der skal til, lige så og meget motion som jeg må. Nitroglycerin tager jeg både som depot medicin og som anfalds medicin.

Jeg er omhyggelig med at passe min Diabetes så der ikke kommer udsving derfra. Hele Søndagen har jeg været ulidelig træt, har kontrolleret at blodsukkeret ikke var for højt eller lavt.

Nåee jo jeg i byen i gåraftes til spisning, men her overskred jeg da ikke min diæt, jeg spiste jo bare ikke hjemme.

Men det er altså nok bare at tage et par timer hjemme fra. Jeg havde da også brystsmerter inden vi kom hjem.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?