læs højt

Jeg har måske lidt for travlt med alt for mange ting.. det skal jeg være usagt, men jeg har gennem de sidste års tid følt mig lidt presset ind i mellem men jeg har da også været ind over i mange forskellige ting.

En gang i mellem har der også været lidt tid til at slappe lidt af med familien tage lidt lidt i byen og se lidt jule kunst. Her er det lidt fra Danmarks smukkeste juleudstilling “follow your heart” arrangeret af Johnny Haugaard. som jeg havde inviteret konen med ind og se.

Juleudstilling i Herning messecenter

Juleaften var igen i år en aften og dag der stod i de mindstes tegn. Vi var alle taget til Aalborg det blev så godt nok en vegansk jul uden andesteg, kartofler, brun sovs og rødkål. Vi havde heldigvis snydt lidt og havde taget hul på julen et par dage før med en en lækker andesteg så jeg kom vil tikke til at lide alvorlig nød.

Juleaften i Aalborg

Af hensyn til de mindste startede juleaften noget tidligere og kort før 15.00 var det tid til at synge højt fra træets top. Men da havde Aria også fortalt os flere gange at nu var det Snart Juleaften. 

Her det da skøønt at være bedstefar, og nyde en eftermiddag på den måde. og bare have al den tid til at være der for børnene. noget man ikke helt kunne dengang man selv stod midt i det med at have ansvaret for børnene 

Selv om det var en en vegan jul så er det da mad der kan spises .. selv om jeg som diabetiker har noget svært ved at se at det kan være sundt med så mange kulhydrater.. det er stort set dobbelt op for at få den samme mængde kalorier, Det har jeg i hvert fald meget svært ved at håndtere. 

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?