Jeg er mig selv nærmest

læs højt

Det er en af de floskler….. man tit hører men som også er det folk viser lige så snart der er noget der ikke lige er som det plejer at være..og frygten for ikke at kunne få gær, toiletpapir, rugbrød og konserves.. får folk til at købe ind til flere måneders forbrug.. og gøre alt det der ellers frarådes… så i kø i flere timer i tætpakket supermarked eksponere sig selv for unødig smitte..

Siden slutning af november 2019 rapporterede læger i kina om en ny Covid virus (COVID19 )der gav dødfald mellem mennesker. Noget der eskalerede indtil efter nytåret inden Kineserne var tvunget til at indrømme at noget var galt. og her var smitten allerede ude af sækken og kunne ikke længere begrænses til Kina.

Men var allerede, ganske som forventet, at finde på de destinationer hvor mennesker holder ferie.. og de første 150 tilfælde i danmark kunne da også spores til de mennesker der havde været på skiferie.. jeg ved godt at COVID19 ville komme hertil alligevel.. men ville være blevet forsinken i yderlige et par uger.

For almindelige mennesker er det ikke en farlig virus, for ældre eller mennesker med andre sygdomme som kræft, kronikere, og folk med et svækket immunforsvar, er der en høj dødelighed. Totalt set vil dem der rammes af COVID19 være fatal for 2-3 % eller ca. dobbelt så høj dødelighed som ved influenza. man forventer at der gennem foråret vil dø minimum 1600 af COVID19 i Danmark..

Pas på hinanden derude… Er du ældre / og har du en kronisk sygdom. så anbefaler jeg at du så vidt det er mulig bliver hjemme….. også fra køen i Netto træk på dit netværk og få nogen til at købe ind for dig ..

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?