Det er en af de floskler….. man tit hører men som også er det folk viser lige så snart der er noget der ikke lige er som det plejer at være..og frygten for ikke at kunne få gær, toiletpapir, rugbrød og konserves.. får folk til at købe ind til flere måneders forbrug.. og gøre alt det der ellers frarådes… så i kø i flere timer i tætpakket supermarked eksponere sig selv for unødig smitte..

Siden slutning af november 2019 rapporterede læger i kina om en ny Covid virus (COVID19 )der gav dødfald mellem mennesker. Noget der eskalerede indtil efter nytåret inden Kineserne var tvunget til at indrømme at noget var galt. og her var smitten allerede ude af sækken og kunne ikke længere begrænses til Kina.

Men var allerede, ganske som forventet, at finde på de destinationer hvor mennesker holder ferie.. og de første 150 tilfælde i danmark kunne da også spores til de mennesker der havde været på skiferie.. jeg ved godt at COVID19 ville komme hertil alligevel.. men ville være blevet forsinken i yderlige et par uger.

For almindelige mennesker er det ikke en farlig virus, for ældre eller mennesker med andre sygdomme som kræft, kronikere, og folk med et svækket immunforsvar, er der en høj dødelighed. Totalt set vil dem der rammes af COVID19 være fatal for 2-3 % eller ca. dobbelt så høj dødelighed som ved influenza. man forventer at der gennem foråret vil dø minimum 1600 af COVID19 i Danmark..

Pas på hinanden derude… Er du ældre / og har du en kronisk sygdom. så anbefaler jeg at du så vidt det er mulig bliver hjemme….. også fra køen i Netto træk på dit netværk og få nogen til at købe ind for dig ..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

wp-ekspertens hjem

Lidt om kunst / eller hvad er kunst

Skulpturer, tegninger, akvarel, maleri, det er vel alt sammen noget jeg har med hjemmefra, dog ikke lige fra min forældre, men min farfar havde dette gen, og han os stort set smittet hele familien, ja måske er jeg ikke så god til at tegne selv, men jeg har det kreative gen, og evnen til at formgive, er noget jeg har arvet fra ham.

WordPress VS Facebook

WordPress for alle.

Mine tanker om tekst, tale, kontorpakker, cloud løsninger og hjemmesider kontra Facebook.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Kom godt i gang med wordPress fra web4marketing

Kontakt informationer

  • Web4marketing.dk
  • v/ Per Borch
  • Salg@web4marketing.dk
  • Nr. Karstoftvej 17, 6933, Kibæk

Find os her:

Har du et spørgsmål ?