læs højt

Jeg er sikker på at jeg før har nævnt mine problemer med det manglende internet, det er åbenbart et problem der ingen ende vil tage.. PT. har jeg fejl på mine egne master.

Jeg kan ikke lige måle om fejlen er oppe i en af masterne eller om det et af kablerne. Jeg kan jo heldigvis være ret ligeglad.. eller… det er vedrører en del andre at jeg ikke har adgang til at skrive på og opdatere hjemmesider, nyhedsmails, sende fotos,  som redaktør på 4 forenings sider giver det lidt problemer

Det kan også give lidt problemer med Ikast-Brande og Herning kommune da de også bruger mig som frivillig vejleder for diabetesforeningen. træls ikke at ikke at kunne mails med aftaler. Det data jeg har til mobilen … 30 GB  tager det kun et par dage at bruge.. dvs ca 28 dage om måneden kan jeg ikke modtage og sende mails.. og hvad bruger jeg så alle de GB til en opdatering af software og  synkronisering af Skyen…så er pakken brugt. Jeg syntes ikke lige at jeg vil smide flere penge efter opdatering af master og sende sende udstyr.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?