læs højt

Forår 2017… det er nu 12 årsiden jeg lavede en kontrakt med det der dengang hed Midt Vest Bredbånd.. de skulle levere fibernet.. som alle nok kan huske gik det ikke så godt for dem.. og i modsætning til sydenergi valget forsyningsselvskaber her i midt vest at trække stikket.. så det der ellers ville have boosted det midtjyske erhvervs liv døde hen.

Det har så betydet, at  internet baserede virksomheder kun kan etables lige der hvor man lige nåede til med fber. Hjemme abejdspladser i de yderområderne fungere dårligt eller slet ikke.

Jeg selv måtte lukke den virsomhed jeg havde planlagt skulle stå herhjemme i de nu tomme bygninger..  jeg havde starte op med nogle servere.. Game-hosting.dk  jeg havde kunde grundlaget men infra mæssig kunne den kun stå i Glostrup på det tidspunkt. Så det var alt for dyrt at køre turene frem og tilbage..  plus ekstra leje af plads, jeg jo havde i forvejen.. så efter at have postet penge i leje, 6 år lukkede jeg for det en halv million fattigere.  

I næste uge er det planen at vi bager på borgerservice igen for at fra melde os som digital borger.. så har posten da også noget at kører med igen.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?