Hvor tror du WordPress er på vej hen..

læs højt

Du tror sikkert at WordPress er gået i standby mode på grund af [ COVID | 19 ], De fleste developer trives med afsondring fra resten af samfundet.. og mange er ligesom mig introvert af natur.
Det betyder at mange af os har kunnet gøre lige det vi elsker allermest, hvor vi glemmer tid og sted.. og lader os styrer af den ide vi lige har fået.

Historien om WordPress kort fortalt

Det har da også skubbet lidt mere til udviklingen af WordPress, at vi er tvunget til at være lidt mindre sociale. og ikke kommer så meget ud mellem andre. og følger man med på hvordan de skrider frem… ser vi frem mod en block editor der bliver fullsite editor indenfor en overskuelig fremtid.

Og man er langt med de grundlæggende principper.. og der skrive en del og hør her, Matt Mullenweg, Matías Ventura: The Roadmap for Gutenberg.

Det var den indledende tale fra Matt og Matias på wpblocktalk

Det er helt sikkert at mange af os skal til at gentænke hvordan vi bruger WordPress og om det vi laver nu, også kan fungere om et år. og kigger man på woocommerce så kan man tydeligt set at block editoren er på vej til at flytte ind der.. og det vil ikke tage lang tid før at det hele kommer er afhængig af at kunne gengives som blocks.. Det er noget en del temaer og pagebuilders allerede nu har en del problemer med.

Jeg bliver ofte spurgt hvor svare du ikke på messenger; den har ikke adgang til min pc’er, Ja jeg bruger tid på at publicere på facebook og twitter det sker så fra min WordPress side. Det at komme i kontakt med mig via messenger.. Er lidt spildte kræfter og noget der kun sker når sidder med min iPad.
Men en email kommer altid frem til mig.. og får et svar inden for samme dag.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?