wp-ekspertens hjem
læs højt

Jeg ved ikke om det er noget med min medicin, men det sker ofte at jeg har lidt svært ved at falde i søvn, lige når jeg går i seng om aftenen, Zarator ser faktisk ud til at kunne give søvn forstyrrelser. Ofte er jeg meget træt indtil før jeg tager pillerne en times tid senere kan det være svært at falde i søvn.

Jeg følte mig noget træt da jeg vågnede kvart i seks, men der var ikke umiddelbart nogen smerter, og jeg var kun lettere svimmel, så jeg kunne vist godt selv kører på arbejde, op og afsted, det var først mens jeg spiste min morgenmad, det begyndte at gøre ondt i brystet. Jeg var stadig kun lettere svimmel.

På arbejde fik jeg løst problemet med at slangen til skylning af kameralinsen ville vikle sig rundt om styrekablerne. Og tromlen er nu klar til montage i den nye TV-cutter bil. Jeg regner med at lave motorstyring færdig til montage i løbet at næste uge. Og få godt begyndt på at montere alle kabler til kamera og computer. Jeg tror det bliver en rigtig god bil. Den mangles og savnes for der er godt nok meget travlt i øjeblikket.

Så sammen med en helt ny Installationsbil og tv-bil ser det ud til at vi er nogenlunde rustet til de næste par år. Det er kun på området WinCan at vi kunne ønske os et bedre system. Det er stadig alt for besværlig at sammenkører data den vej. Systemet vi bruger til opmåling har vi selv været med til at udvikle, her er der kun et par små bugs vi skal tage os i agt for, ellers virker alt her perfekt.

Jeg var hjemme i god tid til middag, spiste tidlig middagsmad, fik mig en god lur indtil min kone kom hjem og vækkede mig. Det strammede stadig en del om brystet og smertede, men jeg var dog ikke så svimmel som da jeg lagde mig til at sove. Jeg burde kunne klare mig til efter aftensmaden nu.

Jeg har slet ikke tid til at være syg. Med 5 TV-cutter biler på landevejen så bliver der noget at se til med hensyn til vedligeholdelse af TVkabler og cuttere. Der er jo også det TV-udstyr der er med installations bilerne det er der også en del vedligeholdelse på.

Gennem nogle år har vi forsøgt at finde / købe et Cutter system, Der har været mange firmaer på besøg for at lave demo for os. Ingen af disse har kunnet levere et produkt der bare nærmede sig det vi efterhånden selv havde flikket sammen. Så sidste sommer vedtog vi selv at udvikle en cutter. Vi har nu allerede udviklet og testet et cutterhoved det kan håndtere det værktøj vi skal bruge. Hovedet kan bruges på flere forskellige traktor størrelser. Så skulle noget gå helt galt i marken kan i stjæle / låne fra en anden traktor. Det er trods alt kun 3 skruer og 2 ledninger. Nye Traktorer i foreløbig 2 størrelser er sat i produktion.

Alle gearinger, motorstørrelser, bremsesystemer og motorstyringer er udviklet og testet i mere end et år i kloaken af Villy Poulsen medarbejder, så vi ved at det er noget der holder. Går noget i stykker er det let at udskifte med nye reservedele.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?