læs højt

Det er lidt som at være med i en lidt dårlig film .. radioen startede op med spots om hvordan vi skal undgå kontakt og hold afstand til andre.. for at undgå smitte.. det er da også derfor vi kun køber en gang om ugen.. og vælger et tidspunkt hvor der ikke plejer, at være så mange på indkøb. På den måde kan vi for det meste undgå kontakt og holde afstand til andre på indkøb.

Modsat mange andre var vi ikke ud for at hamstre.. Det har sikkert noget med den måde vi altid har købt ind på basal, mad har vi altid til et par måneder af. Kartofler har vi altid til resten af sæsonen af. Måske har jeg altid været det ,man kalder en prebber og altid tænkt tanken “hvad hvis nu” Nej vi har ikke en bombshelter.. men en plan for det meste.

Ikke at det er den store forandring i vores hverdag. det med vi kun køber ind en gang om ugen er der ikke noget nyt i men det at vi er hjemme resten af tiden er godt nok ikke det vi plejede at gøre.. i hverdagen.. konen tager på arbejde eller’s er alt total lockdown..

Som det er lige nu er der slet ikke styr på hvor mange der er smittet med COVID 19 det er kun muligt at teste dem der er alvorligt syge, der er ikke udstyr til mere .. ikke engang dem der skal tage af os kan vi teste på med mindre de alvorligt syge.

Dagens tal .. totalt har vi mistet 19 til COVID- 19 vi kan kun be til at det tal ikke pludselig begynder at vokse eksplosivt


Antal indlagte på sygehus i alt
Heraf indlagte på intensiv afd.Heraf indlagte på intensiv afd. og i respirator
Region Nordjylland1531
Region Midtjylland2065
Region Syddanmark2666
Region Hovedstaden1041714
Region Sjælland41109
Hele landet2064235

De scenarier der udspiller sig i Italien og Spanien lige nu er ikke noget jeg ønsker skal ske her i landet også.. jeg kan desværre se at ikke alle har fattet at det er alvor det med at blive hjemme, undgå kontakt “også med naboen”

Nøglen til at stoppe til pandemien er: Bliv hjemme, undgå kontakt, også med vennerne. og det gælder ikke kun den næste uges tid, men de næste 3 mdr. hvis vi ikke skal ende som Italien. ” det sidste døgn tabte næsten 800 italiener kampen til COVID 19″. mine tanker er hos de pårørende dernede..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?