wp-ekspertens hjem
læs højt

Så er det vist efterhånden blevet slået godt og grundigt fast.. Statiner var en af hovedårsager til at jeg igennem mere end et år havde tiltagende smerter i brystet og at jeg gennem den periode ligeledes tabte en stor del af min muskel masse, der var ligeledes smerter fra nyerene.

Selv om jeg ikke længere tager kolesterol sænkende medicin har det ikke betydet at det er forhøjet, det samme gælder den blodtrykssænkende medicin.
Men der var nu heller ikke noget i vejen før jeg startede på med medicinen, ikke anden end at jeg i forvejen var diabetiker og derfor burde tage kolesterol sænkenden. Lægerne glemte bare lige at tjekke op på om jeg kunne tåle at tage Statiner. Jeg fik med det samme problemer med kramper i fødder og finger og ømme muskler. Derud over fik jeg problemer med træthed og smerter i brystet noget som blev værre som månederne gik og som sidst fik mig til at stoppe med at tage statiner. / desværre har det vist sig at en del af de skader jeg på drog mig er uoprettlige.

At jeg ret ofte har smerter i brystet og bliver hurtigt træt, stammer fra manglede blodforsyning da der er to blodårer der har kraftig nedsat gennemstrømning den der har det værst er gennemstrømningen ned sat med 70 % Desværre er begge årere så skrøbelige at der hverkan opereres eller lave ballon udvidelse.

Så derfor er jeg bare nødt til at acceptere at jeg hurtigt bliver træt og ikke kan så forfærdelig meget. At jeg er i høj risikogruppen for at få en hjerteinfarkt, kan der vist ikke herske tvivl om. At kontrollen men min diabetes derfor har meget høj protiet, kan der ikke herske tvivl om og at det må gå forud for alt andet at nå maksimal normalisering af blodsukkeret.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?