Google Core update stort fald i trafikken på mange webshops.

Hvad betyder Google's Core update for din hjemmeside / webshop, og hvorfor bliver min side straffet, for at have købt en SEO optimering.
læs højt

Her den 5. maj rullede google en stor opdatering ud der vender op og ned på hvordan din hjemmeside er ranked i søgeresultater på google.. og mange oplever fald i trafikken på deres hjemmeside og for en del er det et fald der ligger på mellem 30% og 75% og er det en butik man lever af, så er det ganske alvorligt. Det betyder også at der skrives meget om hvad man kan gøre for alt lave et fix. så man kommer op på listen igen. Selv man har oplevet en stor nedgang .. så er det ikke sikkert at der er nogen fejl man kan rette.. og gør man ingenting vil man ret hurtigt komme op på listen igen. forsøger man derimod at lave noget fix… vil det tage længere tid inden man kommer op på listen.

Alvorlige fejl på din hjemmeside

  • Der mangler SSL på siden eller der er elementer der ikke er dækket af SSL, noget der kan ske hvis man først har fået SSL på hjemmesiden efter at man har bygget den, typisk billeder i header, logo og ikoner, eller du indlejret et element der kører på en anden hjemmeside, der ikke er SSL på.
  • Dubletter af sider.. det er tekst og titler det drejer sig om.
  • Du har ikke beskrivende titler på dine billeder og der mangler alt tekst på dine billeder, ja det er en alvorlig fejl som bliver straffet i ranking på Google og som kommer til at betyde mere og mere.
  • Du har boostet din hjemmeside med backlinking, hvor der er anvendt en robot til arbejdet.. Det betegner Google som fraud og giver din side dumpekarakter når de opdager det.
  • Det var nogle af de alvorlige fejl….

Hvad belønner Google dig for.

  • Din side bidrager med viden som alle kan kan bruge.
  • Den side er unik.. og ikke en kopi af noget andet.
  • Grafiske elementer har gode titler og der er gode beskrivelser.
  • Der er SSL på hele din hjemmeside.
  • Der er brugt backlinking på din side. dvs andre bruger indhold fra din side som en del af det de skriver om .. og din side er den orginale.

For at sige det pænt .. så forsøger Google at belønne dem der er ærlige og er her en medspiller mere end en modspiller.. Det er også de principper jeg plejer at undervise ud fra når jeg Vært for Meetup’s i det jyske. men man kan også købe sig til til eksklusiv viden genne en af mine kurser på wp-ekspert.dk og komme godt i gang

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?