Status i Danmark, jeg frygter at der kommer til at ske en eksplosion af indlagte smittede de kommende 14 dage.
læs højt

Det er lidt Spændende hvor stor regningen er når vi kommer en uge – fjorten dage efter påsken, hvor meget har det betydet at mange flere var sammen og på familie besøg.jeg håber ikke at det giver en kæmpe eksplosion af indlagte. og syge. At man men at man kan håbe på at lidt flere bliver smittet uden at det betyder at for mange bliver alvorligt syge. og at det at vi forsøger at lav en kontrolleret smittespredning af den stærke del af befolkning vil medføre at vi opnår at ikke så mange af de svage og ældre bliver smittet.

Og er det regningen fra påsken der allerede nu begynder at vise sig, der viser at vi sløjer af på den hold afstand vask og hænder.

[COVID – 19] det sidste døgn i Danmark

Dato: 27-04-2020Status det sidste døgn
Indlagt: 310 + 25På intensiv: 72 + 2
I respirator : 55 +1Døde: 427 + 5
Testede: 155.810Positive: 8698
Raskmeldte: 5959

Café livet

Nej, der var ikke nogen der havde sagt at det ville være ovre nu. Men det er tilsyneladet det folk tror .. og det tager det gamle livsmønster op igen. Og det er præcis derfor at Café livet er noget af det sidste vi kan genoptage. da vi kommer alt for tæt på hinanden her.

Det er bevist at jeg ikke har fulgt op på smittede og døde hver dag gennem de sidste 5 uger .. for jeg kunne jo se at vi var inde i en positiv udvikling.. det er desværre en udvikling jeg kan se falder lidt til jorden, da mange ikke har den fornødne disciplin til at opretholde den fysiske distancering der er nødvendig for at opret holde lav smittespredning.

Man kunne naturligvis også, vende bøtten fuldstændig. og give alt frit.. og sige at mellem 3 – 5 % kommer til at dø af COVID 19 for Danmarks vedkommende er det kun mellem 200 – 300 tusinder det vil være fatalt for.. og det er også derfor vi ser samfund lukke 100 % ned med udgangsforbud.. og militær i gaderne for at håndhæve det. For de fleste er COVID 19 ikke stort andet end en mild influenza… der smitter inden du har symptomer og formentlig også man føler sig rask, den smitter let og hurtigt gennem dråber, kontakt, og er levedygtig på overflader i flere døgn.

Her i sidste weekend var det nødvendig udstede opholds påbud et par steder her i Danmark.. for at have værktøjet til at kunne adfærdsregulerer et par offentlige steder.. Ja vi er ved at åbne Danmark.. men vi skal stadig undgå fysisk kontakt, holde afstand og vaske hænder.

Genåbning af Danmark

At underholdningsbranchen er noget af det vi ikke kan åbne lige med det første. At der er mange der bør holde sig hjemme i frivillig karantæne, dvs. dem der i gruppen af særligt udsatte .. og det er en ret stor gruppe, der udgør op mod 1/3 eller mere af befolkningen. Det er også dem vores statsminister Mette Frederiksen “de svage skal være de stærkeste” det er ikke bare sommeren over men indtil at der en effektiv kur mod sygdommen, så bør denne gruppe opretholde social distance.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?