Forår, sommer og sol , det er det der venter os den kommende weekend.. og det vil jeg nyde med så meget familie tid som muligt.
læs højt

Så er snart kun ti år til, at jeg går på pension… Jeg kan nu også godt mærke at jeg er lidt brugt og at der er ting der går helt så let mere.. men der ikke det store problemer med få at lære nyt..og det er vel egentlig ret positivt..

Det er nok også der for at jeg bruger tid på at udvikle nye koncepter.. og gemmer mig bag skærmen så mange timer.. men her den kommede weekend vil jeg bare nyde solen foråret og at det er ved at være sommer igen…

Man siger at kun en tåbe frygter ikke haven… “om skrevet ordsprog” så jeg prøver at passe på mig selv og ikke blive alt for vild.. når jeg går i gang med alt det jeg drømmer om at lave i haven…

Jeg syntes at det har været rigtig hårdt at komme i gang i haven her i år.

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?