læs højt

Da jeg for et par mdr. siden startede på at lave lidt research til en ny bog var det nødvendig for mig at med lidt baggrunds viden om drivhuseffekten. Effekten af Globalopvarming er i dag ret skræmmende, og er langt voldsommere end de fleste umiddelbart forestiller sig. Og den verden vi kender i dag, ligger under for meget omfattende ændringer inden for ganske få år.

Det forventes at vandet i verdenhavende stiger med mere end 1 meter inden for de kommede 90 år. Samtidig bliver store områder ligeledes, uegnet til landbrug på grund af tørke. Så der er al mulig grund til at gøre noget aktivt, for at mindske effekten af co2 udledning. Det er noget vi alle kan bidrage med.

Nu skal man ikke tro, at vi kan løse problemet med at vi alle går over til at bruge elbiler, bussen eller toget som transport. For selv elbiler bidrager i dag voldsomt til CO2 udledningen da strømmen i høj grad kommer fra kulfyrrede værker.

Skån miljøet og spis lokalt producerede fødevarer.
Gamle og traditionelle grøntsager dækker fuldt ud de behov vi har for vitaminer og mineraller. Og der er jo ingen der siger at det er nødvendig at spise appelsiner og tomater året rundt. Nogle af det bedste tomater er faktisk lavet i koldhuse, men høsten er ikke så lang og derfor sjældne i handlen.

Højere priser på fødevarer uundgåelig hvis vi vil leve økologisk korrekt og købe os til det hele. Haven og kolonihaven kan blive et godt økonomisk tilskud, samtiddig kan den give massere af naturoplevelser og motion.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?