wp-ekspertens hjem
læs højt

Genoptræning 

Det bliver vist en lang vej

Jeg har erfaret at lægerne fra Skejby ikke vil lave en ballonudvidelse. Men de vil derimod løse problemet med hjertekramper rent medicinsk. 

Jeg har ikke fået noget fra sygehuset i Vejle endnu. Kun et mundtligt resultat af resultaterne af undersøgelserne er det blevet til. Så indtil jeg og lægehuset i Kibæk får noget derfra, kan vi ikke komme videre.

Jeg har stadigvæk lange perioder hverdag hvor jeg har smerter i brystet. Og det er ikke den vilde energi der plager mig. Jeg har dog støvet motionscyklen af igen. For om ikke andet at styrke blodomløbet i mine ben. Mine fødder og hænder bliver ved med at drille. Tå og fingerspidserne er følsomme og ømme, jeg får små sår på undersiden af svangen og tåspidserne. Det sidste 3/4 år har jeg brugt ekstra meget tid og energi på at leve sundt og holde mit blodsukker så stabilt som muligt. 

Til tros for mine anstrengelser er den almene helbredstilstand blevet langsomt men sikkert dårligere. Jeg håber på at mit kommende rygestop vil stabilisere mit helbred det er dog sikkert og vist at det kommer til at tage tid før jeg noget videre overskud at give af.

Så det er sikket og vist at det bliver nødvendig med en radikal ændring af mit daglige liv, det kommer også det at gælde mit arbejdsliv. Det kan godt ske at jeg har haft mange arbejds timer, men jeg kan ikke se at det skulle være specielt krævende, så her kan jeg ikke rigtig få øje på en praktisk løsning.

Men lad os nu se når vi kommer på den anden side af jul

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?