Frivillig Danmark på den anden side af corona

læs højt

Det at understøtte andre frivillige, det er her jeg føler, at jeg kan gøre en forskel.. ofte er det rigtig mange timer jeg lige lægger i at hjælpe en forening. så de efterfølgende kan komme videre med en opdateret moderne hjemmeside. Personligt har jeg ikke noget imod at det arbejde her laver er “pro bono”, noget mange små foreninger i det midtjyske der har kunnet drage nytte af.. Det er på hjemmeside fronten jeg har min force..og selv om mine hænder er skruet praktisk på, er det den anden side af mig, hvor jeg virkelig kan gøre en forskel. og foreninger som: danske seniorer, Stakroge, Skarrild, Høgild, Karstoft, Herning roklub, selvhjælp Herning, Diabetesforeningen ikast-brande lokalforening, et par frivilligcentre og mange, mange flere.. jeg har her 20 års erfaring som webdeveloper at trække på. Men er også en af dem der lægger en del energi i at udbrede WordPress og er en dem der i Danmark er vært for flest arrangenmeter for WordPress igennem meetup.com.

At jeg også er accepteret af dem der føler at de en del af Kongeriget Danmark, Min far var en af dem man spyttede efterder i begyndelsen af tresserne der nede i Tønder. Selv blev jeg hjulpet ind i verden af en som jeg kun kender som tante Misse.. men som også i min erindring er den kone et pænt stykke over de firs, jeg sidst besøgte da jeg var 18 kort før hun døde.. ja hun var det vi kalder hjemmetysker.. og noget af hendes tilgang til verdenen er en del af det aftryk jeg efterlader i denne verden.

Det frivillige Danmark er ved at starte op igen.. ganske vist er der en del som mig, der hænger lidt i bremsen og ikke er helt vild med tanken om at mødes med for mange fremmede, set i lyset af at have tung baggage med næsten 40 år som diabetiker.. og hvad det indebærer af diagnoser.. så er der ret stor risiko for at jeg ikke kommer ud på den anden side af corona smitte.

Så jeg kommer til at vælge hvilke ting, jeg er tryg 1gad vide om det virker ved at deltage i.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?