wp-ekspertens hjem
læs højt

Hele lørdagen lagde jeg helt brak. Jeg havde brugt lidt for megen tid foran skærmen den foregående dag. Jeg havde tilsyneladende overanstrengt mig i en grad bare ved at sidde og surfe rundt for at finde artikler vedr. min sygdom.
Det er godt nok ikke for meget jeg kan klare på en dag. Min dagbog tager nu også lidt energi fra mig. Jeg skal ikke sidde ret lang tid og skrive før at jeg kan mærke at der er flere smerter.

Alt hvad der hedder sex er noget der skal spares på for, er jeg lidt aktiv en aften så trækker det væsentlig på de næste par dage. Så det er ikke meget der bliver leget her. Og da slet ikke hver uge. Jo jeg har skam stadig lyst, men det bliver nu dæmpet en del af det faktum at jeg får flere smerter både umiddelbart og ikke mindst den efterfølgende dag. Jeg kunne nu ellers godt tænke mig noget mere.

Søndag formiddag ringede Kenneth han kunne ikke lige finde ud af at få skæmen sat til i bilen. Så jeg lokkede Lilian til at køre til Nr Nebel med mig så jeg kunne klarer det. Ja så kunne vil jo lige stoppe hos hendes lillesøster til en kaffepause. Sammenlagt var vi væk i 4,5 time, da vi kom hjem var jeg godt nok noget bleg, jo jeg var blevet godt træt og havde en del smerter. Jeg havde ellers håbet på at jeg kunne lave lidt herhjemme i Weekenden, men der var nu ikke mere krudt.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?