Fotos en hobby og lidt en lidenskab

læs højt

Det med at kunne fange øjeblikket lyset og stemningen, har altid fascineret mig, nogen gange lykkes det ret godt,, ja vi kan alle gå ud og tage et foto,,, fange motivet.. men det det der lige fanger smilet, glimtet i øjet..stemning.. det er der det der gør forskellen.. jeg siger ikke at jeg er verdensmester som fotogaf.. En gang i mellem lykkes det.. at fange noget der ligner..

Da min datter var kommet til skade med hendes højre fod i 2016 var jeg så heldig at kunne hjælpe hende med at komme på arbejde I Aarhus.. at jeg langt de fleste dage valget at bruge tiden i byen..og bruge tiden på at gå midtbyen tynd, med en madpakke og kamera havde jeg 8 timer hver dag der ligesom skulle gå med et eller andet..

Gennem det meste af et år var jeg stort set hver dag i Aarhus.. de fleste dage og de dage hvor lyset var godt og skabertrangen var der blev der knipset en del fotos.. Det er vel egentlig først nu jeg har så meget overskud a jeg kan få set lidt nærmere på hvad jeg har fået med hjem.

Der er både skidt og kanel med hjem.. og det er vel godt at dele lidt..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?