Førtidspension i 10 år og stadig mere end 12 år til pensionsalderen

den forkerte hylde
læs højt

Nogen gange føler jeg at jeg er kommet på den forkerte hylde. Der ikke har været den rigtig støtte til at få mig videre ind i et andet arbejde.

Var konsekvensen, ved at der ikke blev taget hånd en knægt på 17 år og få ham tilbage på skolebænken igen,dengang han fik diagnosen type 1 diabetes, den, at hanmåtte stoppe med at arbejde næsten 25 år før på arbejdsmarkedet…

Formentlig kunne samfundet have kunnet spare næsten 25 års førtidspension.. hvis det havde handlet rigtigt på det jeg selv lagde op till den gang. og det er vel trods alt lidt sjovere at tjene pengene selv fremfor bare lige at hæve checken hver den 1.

De interesser jeg i forvejen havde den gang med elektronik og programmering, blev der ikke fulgt op på.. Det kan godt ske at jeg måtte droppe af skole efter rigtig meget sydom, der netop endte ud i diagnosen Sukkersyge. Men at det sociale system ikke var der for at hjælpe mig videre til et helt andet arbejdsliv.. finder jeg den dag i dag rystende.

Den hverdag jeg har nu er bestemt ikke kedelig.. Idag har jeg det så godt at at havde jeg en uddannelse ville jeg nok kunne have passet et arbejde.. der ikke var for fysisk krævende.

Så i stedet for at tage på arbejde fylder jeg min tid ud med frivilligt arbejde, og masser af tid her hjemme i haven.

Specielt Diabetes foreningen har jeg brugt meget tid på. her er jeg formand for Ikast-Brande lokalforening mens jeg også er formand for Regions-udvalget i RegionMidt og det frivillige arbejde tager let mere end 25 timer hver uge. så nej det er ikke let at få tid til at kede sig.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?