COVID 19
læs højt

Mette siger at der er grund til forsigtig optimismen, og at der er grund til at tro på at vi kan starte landet gradvis op igen men også en advarsel til os alle om at det er vigtigt at vi alle er vedholdende gennem de næste 14 dage.. så ser det nemlig ud til at der lys for enden af tunnelen.

[COVID |19] pandemi

Vi skal ikke regne med at det Danmark vi havde for en måned siden, lige vender tilbage, at en del af os, kommer til at tænke lidt anderledes, til der er udviklet en ny vaccine der dækker COVID-19. De udsatte er de sammen som typisk også vaccineres mod influenza, jeg vil dog lige bemærke at dem der er i den udsatte gruppe har covid 19 betydelig mere fatal for dem..

Os der er i den grupper er også rygraden i det der bærer det frivillige arbejde i Danmark. Noget rigtig mang af os har dedikeret en stor del af deres liv til. og som en ældre politiker sagde til min sidste år .. “går de frivillige hjem, så bliver det ikke jul i Herning.” Det er vi som frivillige skal vælge ud fra det kommende år, indtil der måske kommer en vaccine, vælger at tage en chance hver gang vi yder en frivillig indsats ved events i kommunen, eller alle de andre steder hvor vi gør en stor indsats.

At der vil være mange der vælger at de ikke vil udsætte sig for den risiko der er ved at mødes med andre. og det vil trække tæppet væk under rigtig mange aktiviteter og selvhjælpsgrupper. Der står til at miste de bærende kræfter..

Men nu skal vi jo ikke tage sorgerne på forskud, men glædes over at vi kontrollere den hastighed smitten spredes med i Danmark. og selv om Mette ikke kommer fra mit parti så var hun ved det sidste valg.. også den eneste der udstrålede evnerne til at kunne løfte opgaven.

Det hun har vist indtil nu er at hun er det rigtige valg for os.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?