Forfatter, oversætter, full stack developer, designer og meget andet

Tanker og ideer om covid 19, fremtiden, nye muligheder, online WordPress kurser nu og i fremtiden.
læs højt

Test af oplæser funktion..

Det er rigtig at jeg ved meget om SEO og marketings løsninger på det store internet.. Selv bor jeg i det vi kalder Herning Syd tæt på landsbyen Karstoft.
Jeg bor i det man kan kalde det geografiske Danmarks centrum, med små ti minutter til motorvejen og Brande.

Bredbånd er selv om vi skriver 2020, noget vi kun kan læse om i avisen og adgang til resten af verdenen sker gennem mobilnetværk af en noget svingende kvalitet.. Derfor er vi sammen med 2 tusinde andre i Herning kommune fritaget for digital post.

I marts måned 2020 blev vi lukket ned af Covid 19, i sluningen af maj bebynder folk at tabe tålmodingheden.. og kun 550 har indtil nu tabt kampen til corona virussen i Danmark og ser man på tallene rent statistisk .. og kun bruger den lille lommeregner.. så enten har eller under 20 tusinde har været smittet med corona i Danmark.. rigtig langt fra de næsten 4 millioner der skal til for at opnå flokimmunitet.. vi ved at for dem der får corona er det fatalt for cirka 2% der rammes af sygdommen. Selv forventer jeg at der kan går år inden vi vender tilbage til den gamle måde at leve på.

Hold afstand… vask hænder og sprit af.

Corona krisen

For en del betyder det, at ingenting er som det var .. at der pludselig opstår en masse nye muligheder. at fysiske møder bliver aflyst og sammen med en masse af det frivillige arbejde ikke kan lade sig gøre.. men jeg fandt er hjørne hvor jeg kan gøre en forskel.

Med mere en 15 år’s WordPress erfaring.. og mange forskellige temaer og plugins har jeg udviklet teknikker, der gør en hjemmeside holdbar. Min nuværende blog har levet rigtig længe.. og er naturligvis fuldt opdateret. Og tjener i dag som en del af de kursusforløb jeg tilbyder igennem wp-ekspert.dk.

WordPress kursus

Jeg kan tilbyde begyndere at komme godt igang med at bruger WordPress, for dem der har brugt WP i mange år tilbyder jeg at de kan lære at bruge WordPress, på en anden måde. Mest af alt fordi jeg udelukkende underviser i det moderne WordPress og det der venter et lille stykke ude i fremtiden. Glem alt om hvordan du plejede at gøre når du lavede sider førhen, er du en af dem der gerne vil i gang med en ny hjemmeside.. men som føler at det er kompliceret at gå i gang med.. og som at de mange temaer og plugins nærmest virker uoverskuelige at gå i gang med.. så kig forbi et at mine intro kurser..

Jeg kan vise dig hvordan du på en let og overskuelig måde kan bruge WordPress til at at lave en firma hjemmeside, webshop, portfolio,Den personlige side / blog, på en måde så din hjemmesiden er basen for dine opslag på alle andre Sociale Medier. Det den mest effektive måde at få flere til at læse flere af dine opslag.

Krav til en moderne hjemmeside

Køber du en hjemmeside ude i byen så stil et ufravigeligt krav til at den skal bruge block-editoren, som standard ved nye sider. Det giver dig sikkerhed for at du kan opdatere din side mange år frem i tiden uden stor omkostninger. Det er let at redigere en side. og funktionernen er de samme som du er vant til fra eks google doc. og understøtter drag and drop funktionen som vi kender alle andre steder fra. Men også at det hele er skrevet på et SEO venligt sprog. Der gør det let for søgemaskiner at indekserer din hjemmeside.. og indeholder din side værdiskabende, relevant og oplysende informationer kommer det til at stå højt i rankingen på de forskellige søgemaskiner.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?