Foreningsdanmark VS facebookdanmark

læs højt

Som aktiv i foreningslivet ser man tydeligt, at det der engang bandt Danmark sammen i stærke relationer, det er ved at smuldre.

Vi er ved at glemme at hvordan man gebærder sig sammen med andre. Det at vi ikke er nær så meget sammen, er helt sikkert også af årsagerne til at der er så mange der i dag har store Psykiske problemer.

Det sociale Foreningslivet er efterhånden blevet skiftet det sociale liv på #Facebook #instagram og #Twitter hvor vi bare gemmer os bag skærmen.

Diabetesforeningen legatuddeling 2020

Selv har jeg i mange år været medlem af diabetesforeningen ,siden 1981, en landsdækkende organisation med lokalforeninger i de fleste kommuner, jeg valgte for nogle år siden at jeg ville være aktiv i Ikast-Brande lokalforening vi har her lige omkring 600 medlemmer. Vi kæmper her for at samle aktive medlemmer til at lave en ny bestyrelse. Der skal nyt blod der hvis lokalforeningen overleve den kommende generalforsamling. Vi håber at der komme så mange der har lyst til at fortsætte at vi kan få styrket bestyrelsen med lidt yngre kræfter ..

I 2019 valget vi at holde liv i foreningen selv om vi kun var 3 i bestyrelsen, og når man kun er 3 så er det den politiske indflydelse, og samarbejdet med kommunen der vægter højest. vi har et godt samarbejde med de andre Patientforeninger i lokalområdet, og de melder det samme ud som vi..at der er store problemer med samle nok til en ny bestyrelse.. så også her en lokalforeninger ved at blive noget der var engang!

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?