Forårsklar i køkkenhaven

læs højt

Det er snart tid til i forberede køkkenhaven til den kommende sommer og alle de skønne ting vi plejer at dyrke der. og der er bestemt ikke noget som de første spæde grøntsager som vi altid kan lave.. de nye jordbær.. rabarberkompot.. spidskål … sommeren er altid en dejlig tid med masser af frisk luft og sund motion.

Traner på en mark ved Uhre

Selv om det snart år 35 år siden vi flyttede på landet.. det mest af tiden har vi da også levet så grønt og bæredygtigt som det nu er muligt.. vi kan naturligvis ikke forbyde naboen dyrke hans jord på den konventionelle måde.

At jeg også er involveret i foreningsarbejde i bl.a. diabetesforeningen har taget meget af min tid.. måske lidt for meget hvis du spørger min familie, nok også så meget at til tider er tæt på at kaste håndklædet i ringen.

Jeg vil nok fortsætte med at bruge tid på frivilligheden generelt og støtte op under, dem der vil yde en indsats som frivillig. og være med til at prøve på at være hjælpe til med formidling.

Og de fire dage hver måned jeg bruger på arbejdet i WordPress er jo også en sag jeg virkelig brænder for det er da noget jeg vil holde fast i.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?