wp-ekspertens hjem
læs højt

Det er en kendsgerning at foråret nu er over os, i drivhuset er der allerede gang i det første vækster til den kommende høst af grøntsager, stiklingerne fra sidste år er nu igen begyndt at gro, de er ved at trænge til at blive plantet om så de får mere plads til fødderne.

Udenfor er skovduerne godt i gang med at bygge rede det samme er skovspurven ja det er en sand fryd med alle de nyopvågnede fugle stemmer.

Sidste års høst af bog er blevet sået og bedene er dækket med net både for at give lidt læ og for at forhindre at dyrene roder rundt i de nye planter. Men der var også lidt tid og plads til at så nogle nye Ask.
Foråret er en herlig tid man kan hurtigt glemme alle vinterens trængsler med mørke, frost og sjap.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?