læs højt

Det er stadig med den største fornøjelse jeg burger Fedora 13. Det er meget sjælden at jeg bruger min Windowsmaskine. Der er faktisk kun når jeg lige vil spille online med mine venner fra Holland. Alt andet foregår ingen på min Fedora.

Jeg har ellers forsøgt mig med at lave videoredigering på Windows, men det har jeg slet ikke tid til at vente på, det tager en krig af tid hver gang man vil publicer noget der, og resultatet er bedre, når man bruger Kdenlive på Linux. Det er blevet meget mere stabilt siden jeg opgradede til Fedora 13. Men det er klogest at huske at gemme et projekterne ofte alligevel det er nu mega træls hvis programmet skulle gå ned lige før man var klar til at publicere det.

Det tager nu ikke lang tid at hente en masse forskellige klip ind i programmet. Det betyder ikke det fjerneste at de ikke har samme format Kdenlive understøtter langt de fleste formater. Skulle man få lyst til at lave bluescreen, så er det let at bruge i Kdenlive og man kan lægge flere lag oven på hinanden. Og tilføje alle mulige effekter det er næsten kun fantasien der sætter grænsen her.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?