læs højt

Foråret der er på vej
Man får bare lyst til at gå igang

Midt Februar, det er nu at man for alvor kan mærke at det går hastigt mod forår, det er snart tid til at begynde med såning af de første planter til drivning så man har noget til udplaning.

Og jeg er allerede ved at glæde mig til at komme igang i haven igen.

De sidste par måneder har jeg samlet informationer til at komme igang med en insulin pumpe. Det er nu ikke det store jeg har laver om i den forbindelse. Jeg har jo i snart mange år selv kørt min insulin terapi på den måde. Men ikke haft et blodsukkerapparat der kunne bruges til dokumentation af det hele. Og det med papir. Og lidt på farten det kommer aldrig til at fungere for mig .

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?