wp-ekspertens hjem
læs højt

Jeg var nok lidt for ivrig i går og fik for lidt hvile, det kan godt være lidt svært at gå ind for at hvile sig når man har gæster. Det var ellers en hyggelig eftermiddag, og aften hvor vi grillede i haven.

Så morgenen startede med hvad jeg vil kalde stærke smerter i brystet og det varede godt et par timer før jeg følte mig lidt ovenpå igen. Jeg havde ellers planlagt at få en lille tur på ridebanen med min hest i dag men det måtte udskydes til jeg har det lidt bedre igen.

De lover nu regn i vejrudsigten håber at der komme en god skylle for det er godt nok ved at trænge rundt omkring. Men jeg tro nu ikke på at det bliver det store der kommer den kommende uge de lover nemlig også megen vind hvilket plejer at betyde at regnen ude bliver.

Jeg var ude at gå en lille tur sammen med min kone efter aftensmaden, Det kommer vist til at tage en del tid før jeg kan følge hendes tempo. Vi når ikke engang over gårdspladsen førend jeg sakker bagud. Efter et par hundred meter er jeg nødt til at holde en pause. Og det er her allerede blevet værre med mine smerter i brystet.
Så efter en kort tur på heden trængte jeg godt nok til at falde om på sofaen igen

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?