Familie børn og børnebørn

Pinsen med godt vejr falder ofte sammen med min fødselsdag, og i år var der ekstra grund til at nyde det, da vi endelig kunne være lidt sammen med familien igen.
læs højt

Det er vel egentligt forståligt at vi gerne vil passe på den vi holder af… Men vi vil jo også gerne være sammen med dem. Det har gennem nogle måneder holdt mange af fra de aktiviter vi gerne vil deltage i.. enten af hensyn til os selv eller for at undgå at tage smitte med hjem til nogen vi holder af ..

Der løsnes nu ganske langsomt op for grebet i nedlukningen af Danmark.. nogen vil sikkert mene at det er alt for langsomt .. og at det er noget hysterisk pjat at lukke ned på den måde.. Jeg kan kun konstatere at vi undgik at belaste sundhedsvæsnet ret meget, men fik alligevel hvor hurtigt det kan gå hvis smitten kommer ind på et plejehjem, sygehus og ser hvor hurtigt det er, at vi komme til kort de steder.

Fra fastelavn og til nu så lang tid var det siden jeg sidst set og været sammen med mine Børnebørn.. så det var en dejlig fødselsdagsgave, at være sammen med dem igen.. så det at være online blev skiftet ud med familie og nærvær. For mig har det været en rigtig god pinse med: sol, tid, i haven, familien og alt det man kan ønske sig af en fødselsdag.

Ja det var med masser af tid til at være sammen, mens vi var på besøg hos min ældste datter og hendes mand i Aalborg..og jeg kan kun nyde at være bedstefar sådan en dag. Glæder mig allerede til næste gang vi skal være sammen.. 😉

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?