Fætter og Kusinefest 2019

læs højt

Det er lidt en tradition at de skiftes til at afholde en familie fest hvert år og det er skam hyggeligt lige at se familien et par gange om året, jeg har fulgt familien Pedersen i mere end 30 år.

Gik det som vi drømte den gang vi var unge… Vi har holdt fast i det at mødes.. og traditionerne gør os lidt stærkere.. i med og mod gang. Vi der engang var de unger er liget med et ved at var de gamle..

Ja vi får nogle skavanker med alderen, og bliver lidt slidt med tiden. Jeg ved ikke med de andre … men jeg begyder at kigge lidt på tal.. og tænker at der er jo en udløbsdato på alt det her….. og er det det rigtige vi stræber efter … Selv har jeg opdaget at de at fortælle og skildre om den helt almindelige dansker er noget jeg godt kan lide at arbejde med..

For mig er det både med ord og billeder.. der betyder noget

Tak til Malene og Ove for en rigtig god dag på Hjarbæk Fjor Camping !.. en sommer dag sidst i juni 2019..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?