læs højt

Vintertid….her er der tid til fordybe sig… Få ryddet lidt op i alt det man har gemt afvejen…… Der er meget der ikke er til andet end at smide ud…. Det hænder dog at man falder over noget som får tankerne til at vandre… Det var netop ved en gennemgang af en af mine pc’er jeg lige faldt over et billede den var gemt af vejen på en af mine backups…. Her havde noget liggende fra min fars computer…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det er da virkelig en svunden tid der her vises….

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?