wp-ekspertens hjem
læs højt

Jeg var som sædvanlig oppe allerede før kl 5.45, i håb om at jeg var var klar til at arbejde. Men måtte geare ned igen, da jeg allerede havde smerte i brystet da jeg vågnede og følte mig en del svimmel. Jeg spiste min morgenmad og tog min medicin, eller var det omvendt. Og gik i seng igen.

Jeg sov indtil klokken nærmede sig 2, hvor jeg stod op igen og fik en lidt sen middagsmad. Der var nu ikke længe til min kone kom hjem fra arbejde. Så jeg kunne lige nå at kigge lidt i avisen, tjekke mails og sætte frisk kaffe over.

Efter aftensmaden gik jeg med Mette ud til hesten, for sadle dem op og ride en kort tur rundt om marken. Kunne hesten selv bestemme havde turen foregået i trav men pga. af jeg ikke var helt klar i hovedet og havde lidt alarmerende smerter i brystet måtte hesten og jeg nøjes med skridt. Det kunne ellers være dejligt med en tur i en frisk galop. Men det må jeg vist hellere afholde mig fra.

Resten af aften gik med at hvile indtil det var ved at være sengetid.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?