wp-ekspertens hjem
læs højt

Den efterhånden store dossis af medicn begynder så småt at virke. Desværre syntes jeg at det kniber noget med at holde smerterne væk i brystet, selv om jeg ikke laver noget fysisk. Jeg er dog blevet noget mere svimmel  og en stor del af tiden har jeg nu en ret karftig hovedpine. Det kniber stadivæk med at få nattesøvnen til at fungere, det på trods af at jeg føler mig ulidelig træt. sidste nat blve det ikke til mere end en små tre timers søvn. Selv min middags søvn blev ikke til andet end to timeres venden og drejen. Tror dog at jeg er så træt at jeg kan sove nu og håber at få sovet noget mere her i nat.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?