wp-ekspertens hjem
læs højt

Søndag

Det er officielt sommertid nu selv om kalender og temperaturen siger noget andet, højt og klart forårsvejr er det og det er svært ikke at blive lokket ud i haven. Det er endnu lidt for tidligt at fjerne de visne stauder. Men det er en god tid at plante lidt nye buske. Så bevæbnet med spade og havetraktor, gik jeg i gang med at plante lidt buske (5 styk stedsegrønne cypesser) ud på den nye afdeling øst for huset. Jo det gik egentlig fint og det gjorde ikke specielt meget ondt i brystet og fem små huller var jo ikke noget at tale om. Når jeg nu var kommet ud så kunne jeg jo da lige slå lidt græs med traktoren. Og pludselig var der gået fire timer. Jo jeg var da træt og det gjorde ondt i brystet så jeg tog resten af dagen som en hviler. Dog uden at sove. Jeg gik tidligt i seng, ved 10 tiden, for jeg skulle da gerne være klar til at arbejde den følgende dag, jeg vågnede ved 1 tiden, jeg ved ikke om det var smerterne eller fordi jeg skulle på toilet der vækkede mig, men jeg kunne ikke finde ro efter at jeg havde været på toilettet, det gjorde træls ondt i brystet og jeg følte mig svimmel.

Det var først da vækkeuret ringede at jeg var ved at falde hen. Så det blev altså til en atter hjemmedag. Tiden forsvinder næsten af sig selv når man sover det meste af dagen og natten.

31-03-2009
Jo jeg var skam på arbejde om tirsdagen. Jeg startede med at rydde rummet jeg fremover skal bruge til elektronik reprationer. Det der med at løfte ting og flytte dem, det er nok ikke min fremtidige levevej. For det at flytte seks kasser tror egenligt ikke at de vejede så meget nok omkring 20 kg stykket. Selv om jeg tog det meget med ro, så fik jeg hurtigt ret ondt i brystet og måtte holde pause.
Men det lykkes skam at få ryddet rummet. Jeg har nu plads til at arbejde på.
Efter ca 3 timers arbejde var det ved at være rigeligt for mig og jeg måtte stoppe. Efter at have hvilet lidt tog jeg hjem igen. Resten af dagen gik med at sove. Dvs jeg sov fra kl. 12.00 til 18.00
efter aftens maden måtte jeg stadig tage den med ro da havde smerter bare jeg sad op.

01-04-2009
Efter en god nats søvn tog jeg igen afsted på arbejde, jeg havde jo et tvkabel der skulle laves. Det gik godt med at få loddet et nyt stik på. Nu er det heller ikke det mest anstrengende man kan forestille sig, men jeg blev nu ret hurtigt træt igen. Jeg fik renoveret en stik kappe så jeg nu har en i reserve.
Jeg var godt nok noget træt da jeg kom hjem igen. Og måtte igen i dag tage mig et hvil, hvilket blev til en lur på godt 5 timer. Og jeg havde da heller ikke smerter da jeg stod op, de kom dog ret hurtigt igen, en lille timer så var de der igen. Jeg afholdt mig helt fra at spille min sædvanlige time. Og nøjes med at se lidt nyheder på TV.
Det ser ud til at foråret kommer i weekenden.

02-04-2009
Jeg følte mig slet ikke frisk da vækkeuret bippede her kl. 5.45 men man kan da ikke blive hjemme bare fordi man føler sig lidt træt. Så jeg tog af sted på arbejde. Jeg havde en Cutter liggende der skulle kigges til. Den kunne ikke rotere værktøjet mere så den måtte skilles ad i atomer så jeg kunne komme ind til de ædle dele. Det var nu ikke så meget der var i stykker, tre skruer var knækket, dog ikke lige en størrelse vi havde på lager. Efter en bestilling af reservedele tog jeg hjem igen alt det skruen og baksen rundt med cutteren var lidt for meget.
Lidt halvsvimmel gik jeg i seng lige over middag. Der gik lidt tid inden den ekstra nitroglycerin virkede og jeg faldt først hen ved 13.00 tiden. Hvorefter jeg sov til kl 18.00.
Heller ikke denne aften var jeg på for at hygge mig med at spille lidt inden aftens kaffen. Det blev kun til surfen på nettet og nyhederne. Så var det igen sengetid.

03-04-2009
Arbejdsdag, jeg fik cutteren samlet færdig. Ryddede arbejdsbordet, Jeg tjekkede op på en slange tromle, der senere skal bruges til en ny TV-cutter bil. Der skal nye ledninger til så skulle den være klar til brug. Og efter at have monteret en vandvarmer til brug i en havebassin så var det tid for mig at holde fyraften. Og vejeret var strålende solen skinnede ned fra klar blå himmel. Hjemme igen tog jeg mig en hviler på et par timer, inden jeg gik en tur ud i haven. Jo det var ved at grønnes, jeg fik samlet en forlængerledning det ene stik var blevet dårligt. Det var så den dag.

04-04-2009
lørdag weekend og sol kan det blive meget bedre, efter at have konstateret at min traktor ikke havde strøm på batteriet, satte jeg en lader til den. Sidst på formiddagen fandt jeg have spaden frem. Vi har jo en lille køkkenhave og det er godt at få jorden vendt. Jeg nøjes med at grave stille og roligt i et kvarter og holdt så middags pause i et par timer. Hvorefter jeg tog en lille tørn med spaden i et kvarter, det tager godt nok ikke lang tid før smerterne tiltager i brystet, og brystet føles klemt, men lidt ekstra nitroglycerin og en times hvile pause så var smerterne ved at være væk igen, jeg tog igen en lille tørn lige efter aftensmaden, og efter en times pause et bad.

Så var det tid til dagens sidste måltid. Efter en anstrengende dag gik jeg i seng sammen med konen. Sex er godt, men det er efterfølgende lidt dyrt i nitroglycerin, der måtte mere end 12 doser til før smerterne begyndte at tage af bagefter.

05-04-2009
Søndag, det blev til offday. Jeg var tvunget til at tage den med ro og havde det bedst når jeg forholdt mig helt i ro, jeg var dog en lille tur ud for at gå. Det blev nu ikke til ret meget mere end ti minutter da de egentlig gjorde ret ondt. Så dagen gik mest med at hvile / halvsove og læse lidt i en bog.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?