Aarhus midtby set gennem et kamera. jeg prøver at finde en historie at fortælle. "Citylife"
læs højt

Jeg savner lidt det at slå tiden ihjel.. og ikke have meget andet at gøre en kigge på livet som observatør gennem et kamera..

Fotograf: Per Borch krybten i Vor Frue Klosterkirke Aarhus

Et helt år havde jeg 8 timer de fleste dage til at gå på opdagelse i midtbyen det blev dog også til en del ture i omegnen af Aarhus.. Selv om dagene var lidt for lange for mig .. rent fysisk .. at jeg mange dag også lige tog en lille lur i bilen først på dagen.. så var der også mange gode stunder.. hvor man kunne nyde livet i midtbyen.. og de mange mennesker..
Men det er nu ikke mennesker der fylder på disse billeder de fleste er her taget inden byen rigtig vågner..

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?