wp-ekspertens hjem
læs højt

Fuck’d up var hvad jeg følte mig fra morgenen af. Svimmel af H til. Jeg nåede ikke engang at få sokkerne på førend det gjorde ondt i brystet. Det blev til omkring seks doser ekstra nitroglycerin inden morgenmaden, så det bev altså til en hjemme dag igen i dag.

Efter at have sagt: god arbejdsdag til min kone gik jeg i seng igen. Der var bestemt ikke nogen grund til at jeg forsøgte mig med at køre bil i dag. Jeg havde sat vække uret til at ringe kl 8 da jeg ville prøve at få fat på min læge. Men det var et godt sykke over middag inden jeg igen vågnede. Der var det vist tid til et par stykker brød. Og kl var et godt stykke på den anden side 2, inden jeg havde overstået min frokost. Blodsukkeret lagde fint på 7,5 mmol, så jeg kunne vist godt tåle lidt motion.

Da det ikke er de store udfoldelser jeg kan klarer behøver jeg ikke ikke at bekymre mig om at jeg pludselig skal komme ud for et tilfælde af hypo-glykæmi (lavt-blodsukker). Jeg starte min tur ud på den lange vandring, med en tur ud til hestene.

Jeg nåede ca halvt ned ad markvejen inden jeg tabte pusten. Ca 100 m. fra huset, men vejret var da også fint så jeg kunne lige sidde der og komme til mig selv. Jeg havde taget mit kamera med så det blev til et par nye fotos til samlingen af heste billeder.
Efter at have nydt fugle sange i en 2o minutters tid var det på tide at komme videre. Og jeg fortsatte turen rundt om marken og nåede hele turen rundt inden jeg tabte pusten igen.

Efter at have drukket min eftermiddags kaffe sammen med konen, besluttede jeg mig for at hvile lidt dat jag følte mig fuldstændig udkørt etfer den lange spaserertur. Jeg faldt stort set omgående i søvn.
Jeg vågnede en times tid senere og var her meget svimmel, havde hovedpine og smerter i brystet.
For at udlukke symptomer fra hypo-glykæmi kontrollerede jeg midt blodsukker kort før aftensmaden, jeg målte det til 5,7 mmol så grunden til at jeg følte mig svimmel og havde hovedpine stammede ikke derfra.
Det fortsatte resten af aftenen og selv om jeg brugte nitroglycerin med jævne mellem rum vendte smerterne ret hurtigt tilbage igen, det var kun når jeg lagde stille at smerterne blev væk.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?