En tidlig sommer 1. maj 2009

wp-ekspertens hjem
læs højt

Jeg ved ikke om det skyldes globalopvarmning, jeg ved dog at det i Jernalderen var betydelig varmere i Danmark, jeg syntes også at jeg kan huske at Danmark har været dækket af Is året rundt, så hvad er egentlig normalt, et er dog sikkert at klimaet altid vil ændre, sig vi kan måske lave en globalopvarmning, jeg ved dog at vi nemt kan lave en istid vi heller ikke kan stoppe hvis vis starter den. Mange tænker sikkert ikke over det længere, men en Atom vinter kan startes af nogle ganske få gale mennesker. og den blå klode kan fryse til på ganske kort tid.

Men livet er skønt og foråret kan måske få os til at se lidt lysere på alting. Krise eller ikke krise.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?