læs højt

Vi taler om, at man ikke må sætte sig på et tæppe sammen med vennerne på plænen, for at dele en øl. Alle de friheder hele vort samfund bygger på er med ét væk.

Vort demokrati bygger på retten til at forsamles og den frie tale.. og retten til at forsamles har vi solgt for at komme i mål med at overvinde den usynlige dræber COVID 19, som i den grad har spookede vores samfund. COVID 19 er lige så smitsom som mæslinger.. den smitter selv om du ikke føler dig syg… for mange er det en alvorlig og fatal sygdom, der efter få ugers sygdom ender med døden.

Ja det er en anden virkelighed vi er vågnet op til og det er nu, muligheden er der for at bygge og skabe noget nyt. Det er der mange der prøver på lige for tiden.. desværre er der også mange der prøver på at udnytte det ved at præsenter lidt for smarte løsninger.

Så hvis du har tre timer, så koster et kursus hos mig mindre end en time løn.. Jeg har lavet nogle kurser, målrettet dem der vil med ud på den anden side af det her.. Det jeg tilbyder af viden er ikke skolen af i går. men bygger på det der sker i dag og i morgen. Det mange kender som WordPress og Woocommerce, kommer til at bryde med det vi kendte.

For godt et år siden flyttede Gutenberg ind i WordPress og det sker også i en af de mest populære plugins til Webshops, her flytter Gutenberg ind og det ser ud til at ske her i løbet 2020, lidt en udfordring for mange eksisterende temaer, der har Woocommerce som en del af deres forretning.. temaerne vil fremover stadig kunne gengives i WordPress, men der er ikke sikkert at indhold skrevet i WordPress vil kunne læse i gamle temaer, det kommer til at ramme hårdt hvis et tema ikke længere kan bruge Woocommerce.
Det at fremtidsikre hjemmesider. så de kan opdateres i mere end bare et par år..der er mit speciale.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?