læs højt

Mandag burde være arbejdsdag, og jeg har egentlig lyst til at fare ud og lave en masse, men ved at der kun er til 2-3 timers aktivitet i mig. Så det er med at passe lidt på sig selv men jeg håber da at jeg kan få lidt fra hånden i løbet af dagen. Der er nok der kan laves, og en del der venter på mig.
Men allerede her fra morgenen af har jeg en del smerter og er lidt halvsvimmel så det er nok lidt begrænset hvad jeg når i løbet af dagen, selv det at sidde ved en computer og skrive er noget anstrengende.

Min sygdom / arbejde fylder alt for meget i min hverdag, det er noget jeg er meget bevist om, og jeg søger hele tiden at ændre på min måde at tænke på ved, men det er meget svært når man hele tiden bliver mindet om det af smerter i brystet, og at der er arbejde man ved venter på en.
Så det er ret sikkert at jeg vil forsørge at søge min pension for om ikke andet at nedsætte presset psykisk for det er forringer helt sikker mit helbred meget negativt.

Jeg har mit hus og have, her er der rig mulighed for at jeg kan gå og slå tiden ihjel på en fornuftigt måde uden at jeg komme til at kede mig. Rent økonomiske ser det vist også ret fornuftigt ud. Ja pension er da ikke noget man bliver hverken rig eller fed af, men der er da også mulighed for at tjene lidt ekstra ved siden af. Uden at man behøver at lave noget ulovligt.

Jeg har så mange forskellige hobbies at jeg nok aldrig kommer til at kede mig. Min have og modelhobby er min kreative side. Historie har altid haft min store interesse og jeg holde af både at læse og skrive. Men har gennem mange år ikke rigtigt haft tid til nogen af delene.
Jeg har jo også min hest som jeg holder rigtig meget af, men jeg må nok af med den da det er en lidt dyr hobby at have når det så også kniber lidt med at håndtere hesten pga helbredet.

Men jeg har da fået et par gode rideture på den i dette forår, ikke de lange og vilde ture men et par gode hygge ture. Håber at jeg kan få nogle stykker endnu.
Det er rart at have noget at stå op til for mig behøver det ikke lige at være et arbejde. Der er trods alt så meget andet der venter på mig.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?