wp-ekspertens hjem
læs højt

Tiden flyver af sted det, varer ikke længe før det er jul igen. Ja, det skal godt nok være Sankt Hans inden. Men der er jo snart kun en mdr. til. Den tid kan snart gå.

Lidt blæsende var det i dag, men trods alt fint opholdsvejr. Lidt køligere, men med den rette påklædning, er det fint vejr at lave noget udenfor. Men pga. svimmelhed, smerter og træthed blev jeg indendørs det meste af dagen. En stor del af dagen gik med at sove, så dagen føltes på ingen måde lang.
Jeg listede ud ved 5 tiden om eftermiddagen, jeg kunne da rydde lidt op i værkstedet. Og der er næsten altid et eller andet man kan gå i gang med her, eller noget jeg ikke lige blev færdig med sidst jeg var her.
Efter en ½ times tid var jeg egentlig allerede så brugt at jeg bestemte mig for at gå ind igen. Men jeg havde da været ude og jeg havde da fået en smule fra hånden. Men jeg kan se at der er mere der venter på mig på værksteds bordet.
Jeg kunne lige nå at hvile lidt inden aftensmaden.

Konen havde tryllet en suppe frem ( Karrysuppe ). En ret der ikke giver noget til sidebenene, men som smager af meget. Lavet som vegetarmad. Så det kan da vist sart ikke gøres mere hjertevenligt. Faktisk blev det til en hel dag uden animalsk fedt.
Efter lidt afslapning, gik jeg en tur ud i stalden til hestene, det var ikke så længe siden Mette havde striglet min hest, så den var næsten klar til at blive sadlet op, og jeg beslutte mig for at prøve en lille tur.

Jeg var egentlig ved at være træt da jeg trak hesten ud på ridebanen, men nu ville jeg altså ha den tur, det er ved at være et halv års pause jeg har holdt. Heldigt at hesten er så tillidsfuld, for selv om jeg ikke har brugt den i et halvår, laver den ikke nogen krumspring. Oppe på hesten følte jeg mig godt tilpas selv om det svimelede noget for mig. 10 minutter med skridt og trav så, det var vist ca det jeg kunne klare og hesten har jo da heller ikke lavet noget i længe så det måtte være nok for i dag. Men det er stadig min hest, jeg ved fra tidligere at den er rigtig god på lange ture i skoven. Noget jeg savner meget de længste ture jeg har redet på hende har været på mere end 16 km. Selv på disse ture har det ikke været et problem med at hun fik problemer. Som regel er det mig der har måttet holde igen på den, af frygt for at den skulle blive overanstrengent.

Det var noget anstrengende at sadle hesten af og det var rart at Mette osse var i stalden så hun kunne træde til, hvis jeg blev dårlig. Men det lykkes at klarer det. En god dag, selv om der gik nogle timer inden hjertet faldt til ro bagefter.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?