En morgen ikke helt som andre

wp-ekspertens hjem
læs højt

Tro det eller lad vær jeg var ikke frisk fra morgenen af. Stadig meget svimmel og en hel del smerter i brystet. Jeg lage ud med at ringe til egen læge før at høre hvad han evt kunne foreslå, da jeg ikke selv mente at det her kunne holde i længden. Han mente at det var bedst at jeg kontaktede sygehuset da det var dem der behandlede mig.

Det var så det jeg brugte de næste par timer på. Det var nu en del lettere at komme igennem på telefonen end det var hos lægen. Og de ringede tilbage med et svar ret hurtigt efter at jeg henvendt mig.
Der var ikke nogen mulighed for at lave noget om på medicinen. Jeg får 100 % af alt. at give yderligere tjener ikke noget formål. Der var kun at vente på at det igen blev tid til kontrol herefter ville der blive taget stilling til hvad der så fremover skulle ske. Ved mistanke om en egentlig blodprop skulle jeg henvende mig til skadestuen (112). Jeg finder det dog svært at skulle af gøre hvornår der er tale om en blodprop når man går med diagnosen Ustabil angina pectoris, og har konstante smerter i brystet. Og er mere eller mindre konstant svimmel.

Jeg må nok affinde mig med det faktum at en evt behandling, vil komme til at tage meget lang tid. Og at jeg nok aldrig mere vil kunne komme til at lave ret meget. At det er noget jeg risikerer at dø er faktum, jeg for længe siden har erkendt, ja jeg skal nok være glad for hver dag jeg vågner.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?