wp-ekspertens hjem
læs højt

21-04-2009
Jeg sov ikke specielt godt sidste nat. Jeg var vågen et par gange pga smerter.
Dog var jeg næsten smertefri da jeg stod op, men jeg nåede ikke i tøjet før den strammende fornemmelse var vendt tilbage sammen med smerterne, Jeg valgte dog at give det en chance så jeg tog afsted på arbejde, 3 timer er dog også en overskuelig forhindring selv om det ondt.

Selv om jeg ikke lavede noget fysik anstrengende på arbejde var det nok lige i overkanten for mig med de 3 timer, og jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg var egnet til selv at kører hjem.

Hjemme igen fik jeg min middagsmad og gik hen for at hvile selv om jeg følte mig fuldstændig udkørt, faldt jeg ikke så meget til ro at jeg faldt i søvn. Jeg var først ved at faldehen da Lilian skulle hentes hjem fra arbejde.

Efter kaffen forsøgte jeg mig igen med en lur, men blev forstyrret af telefonen. Så det blev heller ikke til noget her. Og det med at sove først på aftnen er lidt dumt hvis man vil sove hele natten. I stedet valgte jeg at gå en lille tur. Den blev dog ikke særlig lang da det pludselig begyndte at gøre vildt ondt i brystet, det blev til nogle doser nitroglycerin og sofa i stedet.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?