En af de ældste blogs i Danmark

læs højt

Det er mange årsiden..

Staus for Per Borch 

Det er mange år siden jeg startede med at bruge internettet som et værktøj, jeg har alt kunne få de forskellige program koder til at snakke sammen, så set ud fra det er det lidt underligt at jeg ikke er gået all in som Developer men kun lige har været i periferien af det at være udvikler.

Jeg plejer at sige at det er et sammenfald af omstændigheder der afgør mange af de store ting her i livet. For mig har det være omstændigheder om omkring det at være Diabetiker, type 1, og det at jeg har boet i en vestjysk kommune det mest af mit liv, hvor der ikke lige er nogen opbakning til at sætte en på skolebænken der droppede ud af folkeskole pga. sygdom (Diabetes debut)  

Så jeg fik ikke nogen Ungdomsuddannelse, men var på arbejdsmarkedet som ufaglært til jeg ca. 45.

Tiden her efter gik med sygdom, en truende hjerteinfarkt som følge af en kronisk angina pectoris, at den tilstand jeg her var i, skyltes at de forskellig hjertelæger havde glemt at kontrollere om jeg rent faktisk kunne tåle statiner som alle diabetiker jo skal ha som forebyggende medicin. Det var først efter at jeg langt henne i forløbet,, begyndt at protester over at jeg var hjerte patient uden at de kunne påvise en gyldig grund. 

Hjertelægerne havde jo netop afsagt dommen at med kramper jeg havde i hjertet skulle jeg forvente en infarkt inden for det næste par år. Det var derfor nærmest en formsag at få tilkendt en førtidspension. Det to lidt under 14 dage.  Jeg havde selv en ide om at det kunne skyldes noget med medicinen… de sidste blod prøve jeg fået taget var der også taget kreatinin P prøve og de tal var forhøjede..  Det kunne tyde på en muskel nedbrydning.  hvis ikke dårlige nyre .. 

Jeg valgte at Seponere den hjertemedicinske Behandling ved at stoppe med at tage stainer, kolesterolsænkende, og trappe ud at den øvrige medicin henover 14 dage,   efter en uge uden statiner aftog den angina pectoris der eller havde være min følgesvend gennem de sidste 2 ½ år. Jeg bliver dog stadig ufattelig hurtigt træt. og der er noget muskelmasse i hjertet jeg har svært ved at genopbygge.

Hvad bringer Fremtiden 

Som det er i dag så har jeg en del overskud i det daglige.. og bruge 5-6 timer hver dag på at læse op ting som Fotobehandling, php, javascript, og selv om jeg siger at jeg ikke skriver kode i WordPress så gør jeg det alligevel. Det frivillige arbejde fylde en del nu.. det er nok næsten 30 timer jeg bruger hver uge.. i de forskellige foreninger jeg er med i.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?