læs højt

Et par mdr. før angrebet på The Twin Towers, var jeg startet på at skive en kort historie. Der handlede om muligheden for kampe mellem muslimer og højre ekstremister i den vestlige verden.
Med i den vestlige verden mener jeg i vore lande og byer. Og med angrebet de 09-11-2001 rykkede muligheden for borgerkrigs lignende tilstande i hele den vestlig verden uhyggelig tæt på.

Det er min opfattelse at den dag erklærede yderligtgående muslimer den vestlige verden krig. Og nej det er ikke den almindelige borger, som er ret troende muslim der gik i krig mod os. Det er vores pligt at de muslimer der er hos os også kommer til at føle og tro på vi er sande retfærdige selv om vi ikke er muslimer. Og vi skal have støtte fra dem i vore handlinger. Ønsker de at vi skal have fredsbevarende styrker i Afghanistan så skal vi hjælpe dem på den måde. Er det der opfattelse at det forkert at vi tropper der bør vi ikke have dem der.

Jo vi kan sagtens slå igen hvis vi bliver angrebet. Hvis vi taler med hele folkets røst og kun søger retfærdighed, vil ekstremister fra begge lejre ikke kunne vinde fodfæste i den almindelige borgere.

At der brodne kar i begge lejre er vist ingen hemmelighed.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?