wp-ekspertens hjem
læs højt

Så kom regnen tilbage og den var i ventet med længsel, af alle dem der dyrker noget i jorden.

Det var ikke nok at hvile en enkelt dag efter fredagen. Søndagen gik stort set på sofaen kun så længe jeg blev liggende og holdt mig i ro var der ikke de store smerter, bare det at sidde på en stol var næsten for meget for mig. Så dagen gik med at halsove det meste af tiden.

Jeg var dog med konen en lille tur Brande, for at købe lidt ekstra brød, pålæg, frugt og grønt til den kommede uge, ja lidt ud skal man jo. Selv om det er noget anstrengende med en lille tur i FAKTA, godt det kun tar 5 min at handle i FAKTA.

Det var en dejlig regn der kom i løbet af eftermiddagen og aftenen stille og rolig grøde vand noget der virkelig gør gavn og ikke bare skyller alt væk.

Jeg må nok indstille mig på at jeg ikke kan lave meget, jeg havde ellers håbet på at jeg kunne at jeg kunne komme til arbejde igen. Det tror jeg dog ikke på mere som det ser ud nu kan en deltids stilling ikke engang klares. Det ser helle ikke ud til at lægerne har en trylledrik der på lidt længere sigt vil bedre mit helbred. Det ser faktisk ud til at det kun vil gå en vej, nemlig samme vej som hønsene skraber.

Jeg skal vist være glad hvis jeg opnår at holde sølvbryllup, en lidt skræmmende tanke at vænne sig til, så må man jo nok nyde de dage man trods alt har. Der jo ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Alle gode tider kommer helt sikkert ikke dårligt igen.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?