Dynamisk SEO på hjemmesider VS APP’s

læs højt

Jeg har altid brændt for foreningerne i de så lokalsamfundene. Ofte har jeg set at de har brugt rigtig mange penge og ressourcer at ramme de rigtige medier.

I et forsøg at kunne nå ud til deres medlemmer og det omliggende samfund, eller bare vække interesse hos andre borgere i området

Det er da også med bekymring at jeg ser at det at blevet meget svært / meget dyrt hvis man som lille forening gerne vil i kontakt / dialog med det omliggende samfund.. her er det stort set kun omdeling af flyer der når ud. tidskrævende og meget dyrt..

Sociale medier

Mange har den opfattelse at man kan nøjes med at annoncere et sted, Det kan man også! Men man skal så vide at det ikke kommer til at ramme ret mange. For at nå mange er det nødvendig, at sprede sig ud over mange kanaler på en gang.. En hjemmeside kan været et rigtig godt sted at starte.

Mange vil sige at det er gammelt medie

Det kan nå ud til til mange, Alle kan finde din side og du bestemmer selv hvad der skal fortælles på den.. og der er ikke forsyrrende reklamer på den.

En hjemmeside kan også bruges til at poste nyheder og begivenheder på andre medier helt automatisk og kan nemt suppleres med nyhedsmail’s på den måde kan du ramme langt de fleste der vil være interesseret i lokalsamfundet og det i laver i din forening. Ved at bruge en hjemmeside er der også den fordel at jeres aktiviteter vil være synlige og søgbare for folk der kommere lidt længere væk fra.

Man kan bruge en App til at understøtte, det man i poster på andre medier.. En app når kun de mennesker der har den installeret.. og har du en hjemmeside der poster på facebook.. så får de informationerne alligevel..

Vidste du at en hjemmeside løsning kan laves til under 500 Kr om året og at der til de penge tilbydes en sikker server der altid kører med det nyeste og mest sikre software, at der kan tilbydes world wide gratis support. med i købet er også at der bliver lavet daglig support 30 dage bagud.. du behøver ikke en gang at bruge penge på et domænenavn… mange kæmper med at bynavnet også er familie navn … kommunenavn..

Dog er det evige problem med æ-ø-å, det tilbyder vi ikke men det kan dog pege ind på hjemmesiden. med en workaround.. så et bynavn domæne der er de forbudte tegn i kan jeg godt hjælpe jer med uden at det skal koste jer ekstra.

jeg har startet et setup der hedder vores-by og kan her netop tilbyde det bedste af der findes inden for hjemmesider..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?