læs højt

Jo jeg fik et Drivhus til min fødselsdag. Det var noget jeg ønsket mig gennem mange år, men ikke rigtig ville købe da, jeg selv godt vidste at mit arbejde nok ikke rigtig gav plads til at sysle med planter. Jeg har den evne at jeg kan få næsten alting til at gro. og det er nok også mest til drivning af nye planter jeg vil bruge huset.

Hvis ellers helbredet vil så kan jeg få meget tid til at gå men planter her senere kan man jo let sætte et hus op til drive grøntsager i, da det bestem ikke er det samme klima der skal til stiklinger og til tomater. jeg er ret sikker på at det ville blive meget sværet at holde liv i tomater med den luftfugtighed.

for at få sat drivhuset op måtte jeg allierer mig med det mest af familen, der hvor huset skulle stå var en masse trærødder. og det var bestemt ikke meget jeg kan lave inden smerter i brystet stopper mig igen..

På en dårlig dag tager det ikke engang 5 minutter stoppe mig, andre dage kan jeg være heldig at kunne lave noget i et par timer inden det går galt med smerter. Det er lidt et problem at bruge kroppen til for meget fysisk krævende. Da min basal insulin er instillet til ikke at bevæge mig alt for meget. og det ville være rart at kunne planlægge at jeg kan lave noget den følgende så insulinen kunne afstemmes efter dette, jo jeg kan da bare også spise ekstra. Men jeg vil nok hurtigt blive ret overvægtig hvis jeg regulere det på den måde alt for tit.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?