læs højt

Jeg har været medlem af Diabetesforeningen siden 1981, Jeg har gennem tiden også lagt en del af min indsats der.

De senere år har jeg da også selv ment, at jeg det overskud der skal til for gøre en forskel De sidste par år har jeg været med i Ikast-brande lokalforening.  Her har det været mit mål at bakke op om de aktiviteter der er er her. Jeg ved ikke helt hvor det fører mig hen, men jeg har da en ide eller to til hvad jeg kan bidrage med.

Selv om jeg er af natur er introvert,  har jeg sneget mig til at blive næstformand i regionudvalget. jeg håber at jeg kan være med til at bidrag og sikre at den behandling type 2 diabetiker får rundt om i kommunerne bliver mere ens.  Jeg er også en af dem der er fortaler for at vi skal har meget mere hold i hanke med hvad regionen, gør sundheds politisk.. som det er i dag smutter meget forbi os på de regionale plan.

Jeg har peget på hvor og hvordan der kan ændres på det. Men det sker kun hvis vi er i stand til at gentænke Diabetesforeningen. Hvis jeg føler at jeg kan give de rigtige indspark på et højere plan så er jeg da også villig til at yde en indsats for at det skal komme til at lykkes.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?