wp-ekspertens hjem
læs højt

Det er trods alt utroligt

jeg var lige på arbejde for at se hvad de lige havde gang i. hvilket resulterede i at jeg efterfølgende sov hele aftenen, natten og det meste af den følgende formiddag. Så der er da vist et stykke vej endnu førende at jeg er klar til det helt store.

Jeg må til stå at der ikke er meget dag tilbage når man først står op over middag den følgende dag. Men nu må jeg så se hvad arbejds testen af mit hjerte siger i morgen. Jeg håber at jeg på rette vej med medicinen, for det kunne da være rart at komme til at tjene lidt penge igen for med de udgifter der er til medicin og kost skulle da gerne noget ind på kontoen..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?