Det var da også en start

wp-ekspertens hjem
læs højt

Nej jeg var ikke frisk og det gjorde ondt inden jeg slog øjnene op. Så det blev en hurtig beslutning. Ingen arbejde i dag.

Efter morgen maden gik jeg til køjs igen, et par minutter efter sov jeg. Den va et stykke over tolv ind jeg glippede med mine øjne igen. Insulin og et par madder blev sat til livs, pga. smerter besluttede jeg mig for at hvile mig yderligere. Lidt nitroglycerin, herefter tog det ikke lang tid inden jeg atter sov, jeg vågnede først da Lilian kaldte på mig lidt over 4.

Hun ville da lige høre om jeg var interesseret i lidt eftermiddags kaffe, Så jeg væltede ud af sengen for lidt social samvær er da ikke at kimse af. Jeg tog den med ro til vi havde fået aftensmad. Her efter var jeg lige en lille tur ude at vende i haven, og klappe hesten lidt inden jeg gik ind igen, for hvile mig. Der skal godt nok ikke den store aktivitet til førend at det gør pænt ondt.

Mine venner på nettet havde træningsaften i aften. Jeg måtte dog på blive væk, der var vist ingen grund til at anstrenge sig yderligere når det i forvejen gjorde ondt i brystet så jeg hvilede mig ind til det var tid til en kop kaffe inden sengetid.

Det er da godt nok ikke meget man får fra hånden en dag som denne 16-18 timer på ryggen og så er man stadig klar til at gå tidlig i seng.. Det er da kun smerterne der kan holde en vågen.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?